Hoe zit het eigenlijk met de veiligheid van onze voeding?

Onderzoek naar gifstoffen in brokvoeding

Maak diervoeding veiliger. Steun ThePITSsTest

Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Dat is wat we willen

Een lang, gezond en gelukkig leven. Daar draait het om

Algemene voorwaarden en Privacy Statement

ThePITSsTest is een initiatief van Samenwerkende Dierenartsen Nederland (SDNed). SDNed is statutair gevestigd in Utrecht en kantoorhoudend in  Utrecht (3566 MK) aan de Kapelweg 1.

 • Gegevensverwerking
  Wij houden een donateurs-administratie bij. De gegevens die in deze administratie worden vastgelegd zijn uw naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig ter verkrijging van de benodigde informatie om uw donatie, bij het niet verwerven van het streefbedrag, weer aan u terug te kunnen storten. Wanneer u aangeeft om op de hoogte te worden gehouden van de vorderingen van ThePITSsTest, gebruiken we daarvoor ook deze gegevens. Het verzamelen van deze persoonsgegevens gebeurt via de website van ThePITSsTest. Offline gebeurt dit o.a. via een schriftelijk verzoek of een telefoongesprek.
 • Beveiliging van uw persoonsgegevens
  SDNed zorgt voor passende beveiliging van uw persoonsgegevens, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en conform de huidige stand van techniek en geldende standaarden.
 • Uitwisseling van uw persoonsgegevens
  Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden.
 • Gegevens aanpassen of verwijderen
  Een verwijderings- of aanpassingsverzoek kunt u eenvoudig indienen per e-mail via info@thepitsstest.com of per brief aan Samenwerkende Dierenartsen Nederland, Kapelweg 9, 3566 MK Utrecht. Soms zullen wij extra informatie vragen ter verificatie.